keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Eirin kuvapalvelu Prismassa - Hyvää ja huonoa

Ehkei tuo otsikko niinkään kuvaa Eirin palveluja vaan "kolmannen tahon" osuutta asiassa, mutta pistänpä kuitenkin hieman kritiikkiä asian tiimoilta sekä Eirille että tälle kolmannelle taholle.

Olen tilannut kuvatuotteita tässä viimeisen kolmen vuoden ajan Eiriltäkin muutamia kertoja, aina kun sopiva tarjous on osunut kohdalle. Kuitenkin niin että tuotteet on tulleet suoraa kotiin ilman välikäsiä. Niinpä testasin Eiriä myös nyt ihan koemielessä, mutta siten että tilasin tuotteet suoraan markettiin. Niin että samalla kun hain paketin Saarioisten rusinatonta maksalaatikkoa (vitsi), sain samalla reissulla myös kuvalähetyksen.

Ei siinä mitään, kysyin ensin kuvia asiakaspalvelusta, mutta neuvoivat myymälän puolelle. Hylly ei ollut toki siellä päinkään mihin as.palvelu minut neuvoi joten kysyin myymälän puolella henkilökunnalta joka osasi neuvoa oikeaan hyllyväliin. Kuvat löytyi helposti, oman paketin nappasi siitä samoin kuin olisi ottanut purkin Arlan punaista maitoa. Ja sitten eikun kassalle. Ostokset kun maksaa sirullisella kortilla, ei juuri henkilöllisyyttä ole koskaan kyselty joten en henkilöpapereita nytkään kaivellut esiin. Sain ostokset maksettua ja tulin kotiin. Mielenkiintoiseksi homman tässä teki se, että sain itse ottaa kuvapaketin hyllystä, kävelin suorastaan kassasta läpi - KUKAAN EI KYSELLYT OLIKO KUVAT MINUN!1! Eli homma, vaikkakin kätevää niin AH niin valvomatonta. Tämäkin lähetys oli sellainen että jos kuva olisi eksynyt vääriin käsiin, olisi ex kaverini voinut "niistää" nenääni tilanteen sattuessa. Toisaalta olisiko minua voitu syyttää kuvan eksymisestä vääriin käsiin, kaupan mokahan on jos se ei katso kenelle luovuttaa ja kenen lähetyksiä. Voin sanoa että vastedes tilaan tuotteet suoraa kotiosoitteeseeni, tämä oli vain koeluontoinen testi kaupan market-palvelusta. Voin paljastaa ihan noin palvelun parantamiseksi että kyseessä oli Sutelan Prisma. Toivoisinkin että hiukan kiinnittäisivät asiaan huomiota! Vika ei siis ole Eirissä, mutta onko Eiri tietoinen siitä että palvelu ei ole aukoton?? Käytännössähän olisin voinut maksaa Matti Möttösen kuvat ja kävellä tieheni. Siinä olisi Möttönen ihmetellyt kun kuvat on joku maksanut muttei ole niitä saanut. Eli asiaan parannusta turvallisuuteen??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.